Politerno > Україна і світ > У Херсоні дотла спалили штаб партії Шарія

У Херсоні дотла спалили штаб партії Шарія

  • 23 Січня, 2020
  • 976 Переглядів
  • 0

У центрі Херсона невідомі вночі підпалили штаб «Партії Шарія». Про це повідомляє сам лідер політсили, скандальний блогер Анатолій Шарій в своєму відео, опублікованому в соцмережах.

Офіс партії перебував в орендованому приміщенні на першому поверсі житлового багатоповерхового будинку. За словами Шарія, якби пожежники запізнилися на виклик, то полум’я перекинулося б на інші квартири.

«Це ніякий не підпал, це натуральний теракт, який міг привести до множинних жертвам серед мирного населення», – стверджує блогер.

Він додав, що розслідувати інцидент повинна Служба безпеки України.

Також Шарій заявив, що його політсила відкриє новий офіс в Херсоні і якщо його спіткає доля попереднього, то вони відкриють ще один штаб.

Тим часом шеф-редактор сайту Шарій.net Ольга Шарій повідомила, що партія виплатить нагороду в розмірі 50 тис. грн тому, хто надасть відео з автомобільних реєстраторів або камер спостереження, які зафіксували нападників. Крім цього, політсила обіцяє 100 тис. грн за достовірну інформацію про паліїв.

 «Все це відбувається, тому що влада, яка обіцяла садити – боягузливо сидить на сраці сама, і нічого не робить», – пише Ольга Шарій в Telegram.

При цьому вона згадала інцидент в Києві, коли активіста Євгена Строканя облили сечею. Він був в числі тих, хто напав на співробітників «Партії Шарія» 6 грудня, коли вони роздавали партійні газети.

«Іноді варто тільки подумати, а вже з’являються народні месники, які напоюють сечею. Буває ж таке. Навіть не подумали б ніколи таке робити », – зазначила шеф-редактор.

Ольга Шарій додала, що вони захистять своїх людей і якщо треба буде «підуть законною війною».

Читайте також: Хто побив Ківу?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE