Politerno > Україна і світ > США продовжують санкційну політику проти РФ за окупацію Криму

США продовжують санкційну політику проти РФ за окупацію Криму

  • 29 Січня, 2020
  • 804 Переглядів
  • 0

Олександр Ганов опинився під санкціями США за перевезення пасажирів з Росії в окупований нею Крим

США включили до санкційного переліку сімох “посадовців” анексованого Криму та компанію, що забезпечує залізничне сполучення між Росією та окупованим нею півостровом.

Про це повідомляє Голос Америки.

Санкції ввели проти 7 представників окупаційної адміністрації Криму – так званих “прем’ер-міністра”, “голови законодавчих зборів”, “членкині Ради Федерації РФ від Севастополя”, “виконувача обов’язків очільника Севастополя” та трьох членів “Севастопольського виборчкому”.

Під санкціями також опинився Олександр Ганов та його компанія “Гранд Сервіс Експрес”, яка забезпечує залізничне сполучення Криму з Росією.

Читайте також: Україні потрібно заблокувати окупований Крим

Власність зазначених осіб та організацій, якщо вона знаходиться у США або під контролем американських громадян, передадуть в Управління з контролю за іноземними активами.

“Скоординовані США, ЄС та Канадою, (санкції – ред.) обмежують можливості цих незаконних посадовців провадити міжнародний бізнес і підкреслює міць трансатлантичного союзу у протидії тривалій російській агресії”, – заявив міністр фінансів США Стівена Мнучина.

Нагадаємо, регламентний комітет Парламентської асамблеї Ради Європи дозволив російській делегації в асамблеї продовжити роботу без санкцій за анексію Криму.

Читайте також: ПАРЄ дозволила працювати делегатам РФ, які голосували за анексію Криму

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE