Politerno > Україна і світ > Іванісов представляє Верховну Раду на молитовному сніданку в США

Іванісов представляє Верховну Раду на молитовному сніданку в США

  • 6 Лютого, 2020
  • 1011 Переглядів
  • 0

Скандально відомий нардеп від “Слуги народу” Роман Іванісов прилетів до США і чекає на сніданок з президентом США.

Як повідомляє народний обранець з берегів Ґудзону, йому “випало поспілкуватися з республіканцем Робертом Макіаном, а також президентом Асоціації конгресменів Джоном Слетері”.

Іванісов нібито поділився з Слетері подробицями роботи антикорупційного комітету Верховної Ради і “законодавчими напрацюваннями”.

“Наразі ж – всі в очікуванні початку благодійної зустрічі і промови Президента США Дональда Трампа”, – написав депутат.

З огляду на те, що за даними джерел з ОП Зеленський був розлючений, коли взнав про Іванісов полетів на сніданок до США, можна зробити висновок, що той відправився туди в межах офіційної парламентської делегації.

“Єдиний хто з чинної влади представляє її на щорічному молитовному сніданку в США це народний депутат обраний від «Слуги Народу» ґвалтівник Роман Іванісов!”, – пише екснардеп-радикал Ігор Мосійчук у своєму Телеграм-каналі.

Він стверджує, що президент Володимир Зеленський був категорично проти цієї поїздки, про що сказав депутату через Давида Арахамію.

“Але він х@р клав на президента Зеленського, взяв, поїхав і тепер у світових еліт Україна асоціюється з нардепом-ґвалтівником. Просто абздец! Тепер очікуємо на реакцію президента..”, – додав Мосійчук.

Читайте також: “Слуга народу” проводить консультації з гвалтівником Іванісовим щодо його голосування з монобільшістю

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE