Politerno > Україна і світ > У Кремлі Зеленського відправив з ідеєю спільних патрулів до бойовиків

У Кремлі Зеленського відправив з ідеєю спільних патрулів до бойовиків

  • 17 Лютого, 2020
  • 828 Переглядів
  • 0

Українській владі потрібно домовлятися з “керівництвом невизнаних республік” з приводу питання спільного патрулювання кордону України та Росії.

Про це заявив прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков на брифінгу, передає кореспондент УНІАН у РФ.

“Це нова ініціатива. Для того, щоб цю ініціативу розглядати, потрібно брати до уваги думку керівництва невизнаних республік. Щоб розуміти позицію керівництва невизнаних республік, із ними потрібно розмовляти. Наскільки ми розуміємо, першоджерело, тобто, Київ – автор цієї ініціативи – як і раніше, не проявляє готовність починати діалог із представниками невизнаних республік Донбасу”, – зазначив Пєсков.

Російські чиновники традиційно не визнають себе стороною конфлікту на сході України і говорять про те, що українська сторона має вести прямі переговори безпосередньо з лідерами так званих  “ДНР” та “ЛНР” (тобто окремих районів Донецької й Луганської областей, які зараз не підконтрольні Києву).

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський під час Українського ланчу в Мюнхені заявив, що Україна погоджується на умову для проведення місцевих виборів на Донбасі – спільний контроль ділянки кордону із бойовиками Л/ДНР.

Читайте також: Лицемірні ласки. Яким буде світ після Мюнхена

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE