Politerno > Україна і світ > Білецький: “Жоден доброволець не візьме нагороду з рук Зеленського” (Відео)

Білецький: “Жоден доброволець не візьме нагороду з рук Зеленського” (Відео)

  • 14 Березня, 2020
  • 1422 Переглядів
  • 0

Лідер “Національного корпусу” Андрій Білецький заявив, що жоден доброволець не візьме нагороду від президента Володимира Зеленського.

Про це Білецький сказав під час виступу на Марші добровольців у Києві.

“Сьогодні Зеленський говорить: я ініціюю нагороди добровольцям. Нам не потрібні нагороди від людини, яка зраджує все, за що ми боролися і воювали. Жоден доброволець не візьме нагороду з рук Зеленського”, – сказав Білецький.

За його словами, Зеленський говорить про нагороди водночас, коли десятки добровольців і ветеранів сидять за ґратами. При цьому Білецький нагадав про рішення суду, що відправив двох членів “Національного корпусу” під арешт за хуліганські дії під час презентації Національної платформи примирення і єдності.

“Вчора доброволець Олександр Волков, який очолював охорону проукраїнських мітингів у Донецьку навесні 2014 року, який потрапив “на підвали” ДНР, якого катували, який втік, вступив до батальйону “Донбас”, пройшов весь шлях, потрапив в Іловайський котел, вирвався з полону і тут же вступив у полк “Азов”, провоював чотири роки – отримав від Зеленського арешт за те, що він “з особливою зухвалістю” порвав плакат так званої “платформи примирення” із ЛДНР. Це – реально ті нагороди, які Зеленський хоче вручити добровольцям сьогодні”, – сказав Білецький.

Читайте також: Для кого Україна зібралася писати історію російською

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE