Politerno > Україна і світ > Влада штату Нью Йорк не встигає ховати жертв коронавірусу (Фото – Відео)

Влада штату Нью Йорк не встигає ховати жертв коронавірусу (Фото – Відео)

  • 11 Квітня, 2020
  • 1012 Переглядів
  • 0

Через стрімке поширення коронавірусу влада штату Нью Йорк шукає нові місця для поховання жертв інфекції.

Про це повідомляє apnews.com.

Переповнені хворими лікарні розміщують мертві тіла у вантажівках-рефрижераторах, припаркованих біля входів, але й там закінчуються місця.

Мер Білл де Блазіо заявив, що вже на цьому тижні поховання жертв коронавірусу може відбуватися на острові Харт, якщо морги та пункти тимчасового зберігання переповняться, адже вірус щодня вбиває сотні жителів Нью-Йорка. Міський голова запевняє, що тіла будуть поховані окремо – не у масових могилах – щоб сім’ї могли пізніше повернути їх та захоронити по новому.

Громадське кладовище з обмеженим доступом на острові Харт, біля Бронкса, зазвичай використовувалося здебільшого для поховання людей, сім’ї яких не можуть дозволити собі похорон, або які не мають родичів. В середньому 25 таких поховань відбувалося щонеділі. Проте зараза поховання на «острові смерті» відбуваються майже цілодобово.

На повітряних знімках, зроблених в четвер Associated Press, видно близько 40 скринь готових для поховання, а останніми днями були викопані дві свіжі траншеї.

Християнські кола демократичного штату Нью-Йорк благають Християн по всьому світу молитися за штат який знаходиться в епіцентрі вірусу COVID-19.

Читайте також: Причини катастрофічного поширення коронавірусу в США

Читайте також: Чому в Україні коронавірус став політично забарвленим, тоді як у всьому світі до пандемії відносяться дуже серйозно?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE