Politerno > Україна і світ > 60% українців проти відкриття ринку землі, 46% не хочуть співпраці з МВФ, – соціологія

60% українців проти відкриття ринку землі, 46% не хочуть співпраці з МВФ, – соціологія

  • 14 Квітня, 2020
  • 1096 Переглядів
  • 0

60% українців не підтримують голосування Верховної Ради за закон про продаж землі, 46% опитаних виступають проти співробітництва з МВФ.

Читайте також: Влада схожа на наркомана, який сидить на голці залежності і виносить з дому останнє, – Тимошенко (Відео)

Про це свідчать результати соцдослідження “Оцінка успішності влади і реакція суспільства на епідемію коронавірусу і політичні події в країні”, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

“Якби всеукраїнський референдум щодо продажу землі сільськогосподарського призначення проходив у найближчий тиждень, 26% тих, хто взяв би учать у голосуванні, проголосували б за продаж землі; 74% – проти продажу землі”, – сказано на сайті КМІС.

32% опитаних вважають, що зараз Україні краще співпрацювати з Міжнародним валютним фондом (МВФ), отримуючи нові кредити; 46% дотримуються іншої думки і вважають, що зараз краще не співпрацювати з МВФ і не отримувати нових кредитів.

Опитування проводилося CATI-методом (телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера, computer-assisted telephone interviews) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Під час опитування було проведено 2000 інтерв’ю у всіх підконтрольних уряду регіонах України. Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше). Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0,95 і з урахуванням дизайн-ефекту 1,1) не перевищує: 2,2% для показників близьких до 50%, 2,1% – для показників близьких до 25%, 1,4% – для показників близьких до 10%.

Нагадаємо, 13 квітня Верховна Рада відхилила 13 постанов про скасування рішення від 31 березня про ухвалення в цілому законопроєкту “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення”.

 Тимошенко: Для уникнення дефолту потрібно не землю та національну власність розпродавати, а зосередитися на реструктуризації боргу (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE