Politerno > Україна і світ > “Слуги” визначилися з датою нового позачергового засідання

“Слуги” визначилися з датою нового позачергового засідання

  • 14 Квітня, 2020
  • 644 Переглядів
  • 0

В четвер, 16 квітня, відбудеться наступне позачергове засідання парламенту.

“Ми прийняли рішення післязавтра, в четвер, зробити ще одну позачергову сесію і основним питанням поставити зміни в закон про регламент, щоб боротися з так званим “правкотеррорізмом”, який останнім часом охопив всю Верховну Раду”, – цитує голову фракції “Слуга народу” Давида Арахамію Інтерфакс-Україна.

Глава фракції сказав, що ініціювати проведення позачергового засідання буде президент Володимир Зеленський, а остаточне рішення про дату проведення прийнято на 90%. Фінальне рішення буде ухвалене 15 квітня вранці.

За його словами, після цього Зеленський відправить лист спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову і через добу можна буде провести позачергову сесію.

Арахамія пояснив, що провести позачергове засідання Ради буде неможливо до 13:00, оскільки в цей час на парламентському телеканалі “Рада”, який зобов’язаний транслювати всі засідання, показують онлайн-уроки для українських школярів.

На засіданні в четвер парламент планує внести зміни у свій регламент, щоб швидше розглядати поправки до законопроєктів, і ухвалити так званий “антиколомойський” закон про банки.

Раніше планувалося, що Рада збереться у середу, 15 квітня, але джерела у ВР сказали, що цього не станеться, бо бракує голосів.

 Читайте також: Торги продовжуються. Чим Зеленський розрахується з Коломойським за держбюджет

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE