Politerno > Україна і світ > Прибічники версії штучного походження коронавірусу Covid-19 навели чергові докази

Прибічники версії штучного походження коронавірусу Covid-19 навели чергові докази

  • 16 Квітня, 2020
  • 865 Переглядів
  • 0

Американський телеканал Fox News з посиланням на власні джерела повідомив, що пандемія коронавірусу Covid-19 почалася з витоку з лабораторії в китайському місті Ухань. Однак, Covid-19 не розроблявся як біологічна зброя.

За версією телеканалу, “нульовим пацієнтом” стала практикантка лабораторії вірусології Ухань, до якої інфекція передалася від кажана, – експерименти, за словами джерел, ставилися, щоб довести перевагу Китаю перед США у виділенні вірусів і боротьбі з ними.

Потім інфікована жінка передала інфекцію своєму хлопцеві, а він уже поширив Covid-19 на одному з місцевих ринків, де було зафіксовано перший спалах зараження.

За словами журналістів, Китай хотів продемонструвати рівність з США або навіть перевагу над ними у виявленні вірусів і боротьбі з інфекціями. Журналісти американських ЗМІ уточнили на брифінгу в Білому домі позицію президента США Дональда Трампа з приводу матеріалу телеканалу. Американський лідер не підтвердив, але і не спростував цю інформацію. Він повідомив, що потрібно дочекатися закінчення розслідування.

Читайте також: Китай вкотре звинувачують у приховуванні інформації про коронавірус – ЗМІ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE