Politerno > Україна і світ > Стали відомі тимчасові заміни Нефьодову та Верланову

Стали відомі тимчасові заміни Нефьодову та Верланову

  • 24 Квітня, 2020
  • 750 Переглядів
  • 0

Міністр фінансів Сергій Марченко

На своєму позачерговому засіданні Кабінет міністрів одностайно підтримав подання міністра фінансів Сергія Марченка щодо звільнення очільників Податкової і Митниці.

Про це повідомляє “Урядовий портал“.

Міністр назвав це першим кроком до очищення фіскальних органів держави.

Виконання обов’язків голови Митниці тимчасово покладено на керівника одного з департаментів ДМС Ігоря Муратова, а виконання обов’язків голови Податкової – на Михайла Тітарчука, заступника голови ДПС. Ближчими днями буде призначено нових очільників цих двох відомств.

“Кадрові зміни у ДПС і ДМС назріли давно. Я на цьому неодноразово наголошував. У суспільстві давно існує критична маса нереалізованих сподівань щодо діяльності Митниці та Податкової. Навіть у докризовий час керівництво цих служб виявилося нездатним виконувати покладені на них завдання. А в нинішніх умовах їхнє перебування на посадах було ризиком забезпечення фінансової безпеки. Вони втратили довіру людей і мали піти”, – зазначив міністр.

Нагадаємо, Кабінет міністрів також представив 5 етапів виходу з карантину. Згідно з урядовим планом по виходу з карантину буде дозволено відвідувати парки та сквери, а також відкриються салони краси.

Кабмін встановив розцінки на лікування коронавірусної хвороби і затвердив порядок підвищення до 300% зарплат лікарям, які залучені до боротьби з COVID-19.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE