Politerno > Україна і світ > Венедиктову за пост у соцмережах закликали “піти у відставку і не ганьбитися”

Венедиктову за пост у соцмережах закликали “піти у відставку і не ганьбитися”

  • 9 Травня, 2020
  • 971 Переглядів
  • 0

Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова привітала всіх з «Днем перемоги», за що в Мережі її розкритикували.

Про «свято» вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Генпрокурор процитувала пісню «День перемоги» і прикріпила до привітання відео з виступом російського співака Льва Лещенко.

«Зі святом, друзі! Ніколи знову! » – написала Венедиктова.

Пост швидко став резонансним і багато українців на нього відреагували негативними коментарями, нагадавши їй, що 9 травня – не “День перемоги», а день скорботи.

«Ніколи знову? Громадяночко, а ви в якій країні зараз живете? В моїй, наприклад, зараз війна », – йдеться в одному з коментарів.

Журналіст Денис Казанський назвав збоченням святкувати «День перемоги» в країні, де йде війна і окупована частина території.

«Тепер ясно, чому Венедиктова об’єдналася з ОПЗЖ в бажанні мене посадити. Свій до свого. Подібне до подібного. З нетерпінням чекаємо від Ірини Валентинівни публікацію відео останнього концерту Йосипа Кобзона в Донецьку », – пише активіст Сергій Стерненко.

Журналіст Олександр Лемен підкреслив, що міг би зрозуміти позицію Венедиктової, яка бачить в 9 травня свято, але обурений тим, що вона прикріпила ролик з виступом Лещенко, який прямо заявляв про «законності» окупації Криму і на днях мав там виступати в честь «дня перемоги».

Ви що знущаєтесь? Повірте, мине не так багато часу і ви зрозумієте, що помилялися. Але повернутися в минулі не зможете», – йдеться в коментарі Леменова.

Журналіст Дмитро Реплянчук написав, що якщо хтось зустріне генпрокурора на акції «Безсмертний полк», нехай передасть їй привіт.

Читайте також: Як підривали склади в Балаклії. Що стало відомо після наради у генпрокурора

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE