Politerno > Україна і світ > “Хлопець з одного з тисяч селищ”: казахський мультимільйонер став партнером Саакашвілі в Офісі простих рішень

“Хлопець з одного з тисяч селищ”: казахський мультимільйонер став партнером Саакашвілі в Офісі простих рішень

  • 31 Серпня, 2020
  • 848 Переглядів
  • 0

Голова виконкому Національного комітету реформ України Міхеіл Саакашвілі заявив про намір створити міжнародне бюро з реформ для всіх країн пострадянського простору. 

На своїй сторінці у Фейсбуці Саакашвілі представив свого офіційного партнера з цього почину – казахського бізнесмена Маргулана Сейсембаєва.

“Маргулан, без перебільшення, — видатна особистість. Звичайний хлопець з одного з тисяч селищ Казахстану зміг створити величезну бізнес-імперію, стати мультимільйонером і увійти до ТОП-50 списку “Форбс”… Останні роки Маргулан активно зайнятий громадською діяльністю, зокрема питаннями реформування країн пострадянського простору. Сьогодні я з радістю хочу повідомити, що Маргулан Сейсембаєв стає моїм офіційним партнером в діяльності Офісу простих рішень і результатів”, – написав Саакашвілі.

За словами політика, у сферу відповідальності Сейсембаєва входитимуть підвищення ефективності процесів забезпечення реформ і законопроєктів, а також вся міжнародна діяльність Офісу.

Маргулан Калієвич Сейсембаєв – казахстанський підприємець, голова ради директорів компанії “Сеймар” (1991-2009 рр). Акціонер АТ “Альянс Банк” (до 31 грудня 2009 р). Президент Федерації шахів Республіки Казахстан (2007-2009 рр).

Нагадаємо, Саакашвілі 27 серпня 2020 року оприлюднив у соцмережах відеоролик, у якому заявив про своє повернення до Грузії після 7 років перебування за її межами.

Міністр юстиції Грузії Тея Цулукіані пообіцяла затримати Саакашвілі й надати йому окрему камеру в тюрмі, адже у Грузії Саакашвілі заочно засуджено судом за декількома кримінальними статтями.

Грузинська опозиційна партія “Єдиний національний рух” збирається висунути експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі на посаду прем’єр-міністра цієї країни.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE