Politerno > Україна і світ > “Слуги народу” перед виборами на два дні поїхали на Донбас

“Слуги народу” перед виборами на два дні поїхали на Донбас

  • 21 Жовтня, 2020
  • 637 Переглядів
  • 0

Вранці 21 жовтня близько сотні нардепів з фракції “Слуга народу” виїхали з робочою поїздкою на Донбас – вона триватиме два дні.

Про це повідомила заступниця голови фракції Євгенія Кравчук в коментарі “Укрінформу“.

“Ми не будемо робити там засідання – це робоча поїздка депутатів. Участь у ній беруть близько ста членів фракції.

Ми, коли приїдемо на місце, розділимося на менші групи по 10-12 людей, і цими групами поїдемо з конкретними бригадами на місця їхньої дислокації, де й будемо ночувати. Групи з депутатами будуть розтягнуті фактично по лінії фронту. Думаю, що охопимо й Донецьку, і Луганську області. Перебуватимемо на Донбасі два дні…

Це добровільна поїздка. Частина депутатів не поїхали за станом здоров‘я – хворіють або нещодавно перехворіли, або ж зайняті на виборах, оскільки є керівниками організацій, кураторами виборів”, – зазначила Кравчук.

За словами Кравчук, під час цієї поїздки парламентарі планують поспілкуватися як з військовослужбовцями, так і цивільними в тих населених пунктах, біля яких дислокуються бригади.

Результати ж роботи, проведеної на Донбасі, “Слуги народу” планують обговорити на засіданні фракції вже після повернення до Києва.

Як відомо, наприкінці вересня голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив про намір фракції провести виїзне засідання на передовій.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE