Politerno > Україна і світ > Голова Дніпропетровської ОДА брав участь у російській програмі “Давай одружимося” і хотів зніматися в рекламі білизни. ВІДЕО – ФОТО

Голова Дніпропетровської ОДА брав участь у російській програмі “Давай одружимося” і хотів зніматися в рекламі білизни. ВІДЕО – ФОТО

  • 10 Грудня, 2020
  • 644 Переглядів
  • 0

Голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко 7 років тому був учасником російського шоу “Давай одружимося”.

Його анкета досі розміщена в базі російських кіномоделей, і там зазначено, що Бондаренко живе в Москві і готовий рекламувати спідню білизну, пише у фейсбуці журналістка Соня Кошкіна.

 

За словами Кошкіної, вона почала шукати інформацію про Бондаренка, коли отримала від його пресслужби запит на інтерв’ю.

“Олександр Бондаренко, голова Дніпропетровської ОДА (з вересня 2019-го). 33 роки. Сам себе при цьому титрує як “політик”. Ще б “державним діячем” підписав, їй Богу. Відомий тим, що раніше жив у Росії, працював там моделлю (рекламуючи товари вельми своєрідні. Хочете подробиць – гугліть, я вже більше не можу ржати), брав участь у зйомках програм типу “Давай одружимося””, – написала Кошкіна.

Також його анкета досі розміщена на сайті kinomodel.ru. В анкеті зазначено, що Бондаренко живе в Москві і готовий рекламувати спідню білизну.

“У середу кабмін затвердив на посаду голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка. У п’ятницю очікується указ Президента про призначення. Як шкода-як шкода, так ми і не поговорили з молодим “політиком” Бондаренком про децентралізацію-ковід-вибори”, – додала Кошкіна.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE