Politerno > Україна і світ > “Про сім’ю подумай, чорт, бл…”, – ветерану АТО погрожують через ролик із нардепом “За майбутнє” Лабазюком. ВІДЕО

“Про сім’ю подумай, чорт, бл…”, – ветерану АТО погрожують через ролик із нардепом “За майбутнє” Лабазюком. ВІДЕО

  • 10 Грудня, 2020
  • 2086 Переглядів
  • 0

Ветеран війни на Донбасі з 30 ОМБ Олексій Кравчук заявляє про погрози після опублікованого ним відео, на якому нардеп “За майбутнє” Сергій Лабазюк ображає його побратимів.

Про це він повідомив у Фейсбуці, виклавши запис розмови з погрозами.


“Моя сім’я отримала погрози після того, як я оприлюднив відео, зняте моїм побратимом. На цьому відео народний депутат України Лабазюк Сергій Петрович ображає ветеранів війни, говорить: “Поставлю вас на своє місце”, – пише Кравчук.

За його словами, конфлікт виник після того, як представника УПЦ МП обрали старостою с. Копачівка.

“Його обранню наполегливо сприяв саме нардеп Лабазюк, а також дружина нардепа, Лабазюк Віолетта Олександрівна, яку призначили головою ОДА в Хмельницькій області. Всі вони були присутні на засіданні. Ветерани висловили своє обурення з цього приводу”, – зазначає Кравчук.

Після публікації у фейсбуці відео з конфліктом йому зателефонував невідомий і став погрожувати, вимагаючи видалити ролик.

“Я вже звернувся в райвідділ поліції із заявою про погрози. Зараз відкривати кримінальне провадження вони відмовилися через те, що нібито немає складу злочину. Прошу керівництво МВС, а також прокуратури захистити мою сім’ю”, – звернувся Кравчук, додавши, що не буде видаляти відео з нардепом.

Лабазюк є підприємцем-аграрієм з Хмельниччини. Його господарства отримують одні з найбільших дотацій, принаймні, так було за президентства Петра Порошенка, про що ми повідомляли у 2019 році.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE