Politerno > Україна і світ > Протести ФОПів: мітингувальники таки встановили намети на Майдані. ФОТО

Протести ФОПів: мітингувальники таки встановили намети на Майдані. ФОТО

  • 15 Грудня, 2020
  • 888 Переглядів
  • 0

Не дивлячись на спроби силовиків демонтувати намети, учасники акції протесту руху “SaveФОП” все ж встановили їх на Майдані Незалежності.

Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з місця подій.

Після того, як силовики демонтували частину наметів, на Майдані лишилося 2 намети. Пізніше протестувальники принесли та встановили нові намети, в яких планують лишитися на всю ніч.

Зараз ситуація на Майдані Незалежності спокійна. Більша частина силовиків вже пішла з Хрещатика. Розходяться й учасники акції протесту. Станом на зараз на Майдані перебуває близько 200 осіб.

Шість годин назад пресслужба метрополітену поширила повідомлення про анонімне “замінування”, а також про закриття станцій Хрещатик та Майдан незалежності. Кореспондент УП повідомляв, що “Золоті ворота” також були зачинені, проте у метрополітені про це не зазначається. У соцмережах з’являються відео з тиснявою на платформах метро.

Нагадаємо, підприємці вимагають скасування заборони на ведення бізнесу під час дії жорстких карантинних обмежень з 8 по 24 січня 2021 року. Акція протесту починалася з Верховною радою України. Потім протестувальники пішли до Офісу президента, де запалили фаєри.

Ввечері силовики спробували демонтувати встановлені на Майдані намети. В результаті виникли сутички. Спочатку було відомо про щонайменше двох постраждалих.

Пізніше в МВС заявили, що під час демонтажу наметів постраждали троє правоохоронців. Поліція порушила кримінальну справу за фактом нападу на поліцейських.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE