Politerno > Україна і світ > Завершилося слідство у справі про вбивство, фігурантом якої є ексміністр Кожара

Завершилося слідство у справі про вбивство, фігурантом якої є ексміністр Кожара

  • 23 Грудня, 2020
  • 372 Переглядів
  • 0

Прокуратура Київської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт відносно екс-міністра закордонних справ Леоніла Кожари за фактом умисного вбивства.

Про це повідомляє прокуратура Київщини.

Слідство встановило, що у лютому 2020 року обвинувачений, його дружина і потерпілий бізнесмен Сергій Старицький вживали алкогольні напої. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Кожара, за даними слідчих, взяв пістолет і вдарив Старицького по потилиці, після чого вистрілив йому в голову, від чого останній помер на місці.

“Наразі досудове розслідування у вказаному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 25 березня ексміністра закордонних справ Леоніда Кожару затримали за підозрою в убивстві колишнього керівника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького.

27 березня Шевченківський районний суд Києва вирішив арештувати ексміністра закордонних справ Леоніда Кожару, підозрюваного у вбивстві підприємця Сергія Старицького.

Ексміністр закордонних справ Леонід Кожара, підозрюваний у вбивстві підприємця Сергія Старицького, вніс 2,1 мільйона гривень застави і тепер може вийти з СІЗО.

Як убити людину, прикинутися цеглиною і стати зіркою медведчуківського каналу?“, –  розповідає в “Без цензури” журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE