Politerno > Україна і світ > Товариш Медведчука Кожара ходить по ефірам на ТБ попри вбивство. Відео

Товариш Медведчука Кожара ходить по ефірам на ТБ попри вбивство. Відео

  • 5 Серпня, 2020
  • 1017 Переглядів
  • 0

Як убити людину, прикинутися цеглиною і стати зіркою медведчуківського каналу?

Про це розповідає в “Без цензури” журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

Ексміністр із уряду Азарова-Януковича – Леонід Кожара – застрелив людину, вийшов на волю під заставу і спокійно живе у себе вдома, та ще й ходить на ток-шоу до медведчуківських медіапосіпак. Вчора на “Ньюс ван” показали березневий виступ Кожари без плашки “повтор” і вперше виклали його на свій Youtube канал.

При цьому Андрій “Риффмастер” Антоненко та Юлія Кузьменко вже понад 200 днів сидять у СІЗО за обвинуваченнями, які розсипаються. Сергій Стерненко, який наважився захищатися від нападників, пішов під суд і тепер йому загрожує тюрма. Що й говорити про тих, хто не зміг захиститися ані від “бєспрєдєлу”, ані від українського “правосуддя”.

Чому можливий такий дикий абсурд? Як Віктор Медведчук і його команда рятують свого соратника Кожару від в’язниці? І навіщо “ватні” медіа не помічають злочину Кожари і легалізують справжнього вбивцю?

Ставте лайк під цим відео, залишайте коментар і підписуйтеся на оновлення! Дивіться “Без цензури” – проєкт журналістських історій на Youtube спеціально для Цензор.НЕТ. Нічого особистого – тільки факти. Відвоюємо український Youtube разом!

Нагадаємо, 25 березня ексміністра закордонних справ Леоніда Кожару затримали за підозрою в убивстві колишнього керівника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького.

27 березня Шевченківський районний суд Києва вирішив арештувати ексміністра закордонних справ Леоніда Кожару, підозрюваного у вбивстві підприємця Сергія Старицького.

Ексміністр закордонних справ Леонід Кожара, підозрюваний у вбивстві підприємця Сергія Старицького, вніс 2,1 мільйона гривень застави і тепер може вийти з СІЗО.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE