Politerno > Україна і світ > Зеленський заявив, що “всі чекають, коли посадять Порошенка” – реакція “ЄС”

Зеленський заявив, що “всі чекають, коли посадять Порошенка” – реакція “ЄС”

  • 25 Грудня, 2020
  • 937 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський стверджує, що під час керівництва Офісом  генпрокурора Ірини Венедіктової “бандитів спіймали більше”, однак людям це не цікаво.

Про це Зеленський заявив в інтерв’ю “Фокусу“.

 

“Так, вона (Венедіктова – ред.) повинна прийти з результатами. Вона зараз показує, що бандитів спіймали більше. Нещодавно вони дійсно закрили відомих “скрутчиків” ПДВ, які “скручували” 20 млрд грн. Це дійсно історична подія. Але про це не говорять наче про Єрмака [Андрія Єрмака, главу ОП], тому не дуже цікаво”.

На питання, чи не питав він у Венедіктової про справу щодо експрезидента Петра Порошенка, Зеленський сказав: “Я не маю права їй так говорити. Вона сама знає, що повинна всіх злодіїв посадити. Це її завдання. Хоча зрозумійте, що у неї немає всіх можливостей. Все попереду, все обов’язково буде”.

“Ще є авіакатастрофа нашого військового літака Ан-26 на Харківщині. Всі думали, що ніхто не буде покараний, але всіх покарають. Є три підозри військовопосадовцям, які входять до топ військових країни. Триває слідство. Вважаю, що це велика справа, але для більшості це не гучно, оскільки всі чекають, коли посадять Порошенка”.

У вересні адвокат колишнього президента Петра Порошенка Ілля Новіков заявляв, що правоохоронні органи відкрили проти його підзахисного в цілому 58 кримінальних справ.

У партії “Європейська солідарність” вважають слова президента Володимира Зеленського щодо експрезидента Петра Порошенка в інтерв’ю “Фокусу” свідченням того, що він є безпосереднім замовником політичного переслідування п’ятого президента.

“Інтерв’ю Зеленського і його нав’язливі фантазії щодо Порошенка свідчать про те, що саме він і є безпосереднім замовником політичного переслідування п’ятого президента і лідера української проєвропейської опозиції”, – заявили в партії.

“Згідно опитувань різних компаній, Зеленського визнали розчаруванням року, і він так і не зрозумів, що люди чекають від нього не помсти опоненту, а кінця епохи бідності. Не “Великого крадівництва”, а порятунку від коронавірусу. Не переїзду на державну дачу, а обіцяних вчителям зарплат у 4000 доларів.

Зеленський стверджує, що відсторонив одного з керівників свого офісу Татарова, але сам Татаров це заперечив.

Зеленський говорить, що не впливає на прокуратуру, але за три години до суду над Татаровим прокуратура Зеленського передає справу заступника офісу Зеленського менеджеру Зеленського і за сумісництвом голові СБУ. Так, так, у Зеленського “немає корупції”: справу Юрченка замнули,  Холодова – забули, а пограбування держави Коломойським – взагалі табу”, – додали в “ЄС”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE