Politerno > Україна і світ > У Росії псковський десантник випадково влучив з гармати БМД по магазину “Дитячий світ”

У Росії псковський десантник випадково влучив з гармати БМД по магазину “Дитячий світ”

  • 26 Грудня, 2020
  • 853 Переглядів
  • 0

У Пскові 19-річний військовослужбовець випадково влучив з гармати БМД-4 у дах торгового центру, пробивши його та приземлившись в магазині “Дитячий світ”.

Про це передає Telegram-канал Baza.

 

Пізніше з’ясувалося, що інцидент трапився на території військової частини, де єфрейтор на прізвище Комаров обслуговував бойову машину. У якийсь момент щось пішло не так, і автоматична гармата двічі вистрілила в повітря.

Можливо, про інцидент так би ніхто і не дізнався, якби один з боєприпасів не полетів в сторону ТРЦ Fjord Plaza, пробивши дах і приземлившись на другому поверсі. Куди полетіла друга болванка, невідомо досі.

Дивом ніхто не постраждав, але з будівлі евакуювали 300 осіб, а на місце події прибули поліція і гвардійці. Проводиться розслідування, в якому, крім поліцейських, задіяні представники командування військової частини.

Командування Псковського гарнізону уточнило в коментарі журналістам, що ситуація дійсно мала місце 24 грудня.

“Стався мимовільний постріл з 30-мм гармати. Металева болванка без вибухової речовини на вильоті траєкторії впала на околиці міста на нежитлову будівлю. У результаті події ніхто не постраждав”, – заявили військові.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE