Politerno > Україна і світ > У відповідь на критику, Татаров звинуватив Лещенка в корупції

У відповідь на критику, Татаров звинуватив Лещенка в корупції

  • 30 Грудня, 2020
  • 804 Переглядів
  • 0

Заступник голови Офісу президента Олег Татаров звинуватив в корупції скандального екс-нардепа і “залізничника” Сергія Лещенка.

Про це він написав у телеграмі.

“Останнім часом сфальсифіковану щодо мене НАБУ справу про нібито наданою мною експерту знижку на паркінг став коментувати колишній депутат БПП Лещенко.

Нагадаю, що в 2016-му році Сергій Лещенко придбав квартиру площею 192 кв. м. в елітному будинку, що розташований у центрі Києва на вул. Івана Франка. За даними експертів ринкова вартість квартири складала 9 351 648 грн., проте вона була придбана за суму 7 550 000 грн. Тобто, народний депутат Лещенко отримав у приватної компанії-забудовника знижку у розмірі майже 2 мільйони гривень”, – говориться в пості Татарова.

На його думку, отримання такої знижки свідчить про зловживання народним депутатом Лещенком своїми повноваженнями та отримання неправомірної вигоди.

“Проте НАБУ з невідомої причини не знайшло підстав для притягнення Сергія Лещенка до відповідальності, а сам Лещенко став активним розповсюджувачем новин НАБУ”, – написав Татаров і закликав Лещенка назвати причини “такого його взаємовигідного співробітництва зі скандальним Ситником”, – підкреслив Татаров.

У відповідь на допис Татарова, колишній народний депутат, ексжурналіст, член наглядової ради “Укрзалізниці” Сергій Лещенко подякував заступникові голови Офісу президента за рекламу.

“Дякую Татарову за рекламу! Працюю на Ситника за вказівкою Сороса, втілюємо в життя зовнішнє управління Україною”, – написав Лещенко у Facebook.

Нагадаємо, у березні 2017 року Печерський районний суд остаточно закрив провадження стосовно незаконного придбання квартири Лещенком.

У квітні 2018 року НАБУ знову взялося перевіряти купівлю квартири нардепом та розпочало досудове розслідування за фактом можливого незаконного збагачення в квітні 2018 року.

У червні 2018 року Солом’янський райсуд Києва надав НАБУ доступ до інформації про мобільні переговори нардепа від БПП  Сергія Лещенка у справі про купівлю ним квартири в центрі столиці.

На таємній зустрічі в Ізраїлі екс-міністр енергетики Едуард Ставицький розповів заступникам генпрокурора про елітні квартири, якими нібито заволоділи і намагаються приховати народний депутат Мустафа Найєм і головний редактор “Української правди” Севгіль Мусаєва. У відповідь заступники Генпрокурора Анжела Стрижевська і Євген Єнін попросили екс-міністра надати додаткову інформацію з цього приводу.

Як заявили в Офісі генпрокурора, заступник голови Офісу президента Олег Татаров має статус адвоката, а тому про підозру йому повідомили з порушеннями – це мав зробити генпрокурор або його заступник.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE