Politerno > Україна і світ > Звільнення Уруського, зброя, євробляхи і права поліції: “слуги” обговорили закони пленарного тижня

Звільнення Уруського, зброя, євробляхи і права поліції: “слуги” обговорили закони пленарного тижня

  • 15 Лютого, 2021
  • 821 Переглядів
  • 0

Вввечері 15 лютого відбулося засідання фракції “Слуги народу”, на якому обговорювалися законопроекти, які Рада розглядатиме на цьому пленарному тижні.

Про це РБК-Україна повідомив голова комітету Верховної ради з питань економічного розвитку, нардеп від “Слуги народу” Дмитро Наталуха.

 

“Ми обговорили законопроекти про обіг цивільного вогнепальної зброї. Подискутували щодо законопроекту, який дозволяє співробітникам патрульної поліції зупиняти і перевіряти автомобілі. Проговорили документ про розмитнення “євроблях”. Прийняття рішення по цим та іншим законопроектам продовжиться в мобільному додатку фракції”, – сказав Наталуха.

Він уточнив, що питання призначення в Кабмін Юрія Вітренко на засіданні фракції не підіймалося і не обговорювалося.

“За Олега Уруського – раніше я почав збір підписів за його відставку і тому підняв це питання на засіданні перед керівництвом партії та іншими колегами. Домовилися, що найближчим часом визначимо день, коли я зможу детально викласти факти і обставини, які спонукали мене збирати підписи за його відставку, у чому я бачу проблеми діяльності та подальші шляхи їх вирішення”, – зазначив нардеп.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE