Politerno > Україна і світ > Помер посол України в Китаї: Богдан каже, що останні півроку його тероризував звільненням “один п##арас”

Помер посол України в Китаї: Богдан каже, що останні півроку його тероризував звільненням “один п##арас”

  • 14 Лютого, 2021
  • 866 Переглядів
  • 0

На 64 році життя помер посол України в Китаї Сергій Камишев, який обіймав посаду з 2019 року.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в Twitter.

 

Причина смерті офіційно не названа.

Камишев був чинним послом України в Китаї з 2019 року. Тоді президент Володимир Зеленський замінив на цій посаді Олега Дьоміна. Камишев займав цю ж посаду в 2004-2009 роках. Тривалий час працював на різних посадах в Міністерстві закордонних справ, куди прийшов у 1994 році. Серед них пост першого секретаря і радника посла України в Єгипті. Також був тимчасовим повіреним у Сирії та Лівані, де також очолював дипломатичну місію.

Під час першого терміну роботи послом України в Китаї також представляв інтереси країни в сусідніх Монголії та Північній Кореї.

У 2010 році обіймав посаду заступника міністра Кабінету міністрів в уряді Миколи Азарова, а потім працював заступником керівника секретаріату Кабміну. З цієї посади був звільнений у квітні 2014 року.

Есглава ОП Андрій Богдан прокоментував смерть посла України в Китаї, зазначивши, що його “тероризував звільненням один п##арас”.

Богдан зазначив: “Помер мій хороший товариш Сергій Камишев. Чесний, професійний, щирий. Легенда дипломатії. Двічі посол України у Китаї.

Останні півроку один п##арас тероризував його звільненням, тому що “людина Богдана”. Тупому виродку незрозуміло, що таке професіоналізм, і незрозуміло, що таке інтереси держави.

Ти будеш сидіти… “.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE