Politerno > Україна і світ > Богдан звинуватив Зеленського у брехні щодо Бурби і Бутусова

Богдан звинуватив Зеленського у брехні щодо Бурби і Бутусова

  • 27 Листопада, 2021
  • 905 Переглядів
  • 0

Екскерівник Офісу президента Андрій Богдан назвав брехнею деякі висловлювання президента Володимира Зеленського на пресмарафоні.

Зокрема ті, що стосуються журналіста Юрія Бутусова та ексглави Головного управління розвідки Василя Бурби.

Про це Богдан написав на своїй сторінці у Facebook у суботу, 27 листопада.

За його словами, заява президента про те, що Бурба керував блокуванням транспорту на Майдані під час Революції Гідності, не відповідають дійсності.

“Повірте, я перевірив, і він не відповідав ні за транспорт Майдану, ні за транспорт проти Майдану”, – написав Богдан.

Крім того, слова про те, що зустріч Зеленського з Бутусовим у студії “Квартала 95” організовав саме Богдан, як зазначив ексглава ОП, є також неправдивими.

“Його привів до вас покійний Сергій Нижній (юрист з найближчого оточення Зеленського, консультант команди президента під час виборів, – Ред.)”, – зазначив Богдан.

Брехнею Богдан називає слова Зеленського про те, що Руслан Рябошапка був адвокатом Коломойського.

“Ви збрехали що Рябошапка Руслан був адвокатом Коломойського (Руслан взагалі ніколи не був адвокатом, в цьому випадку адвокатом був я)…

Крім цього Ви збрехали ще 100500 разів”, – підкреслив Богдан.

Нагадаємо, під час пресмарафону Зеленський зробив кілька заяв про Бурбу: про те, що той причетний до “зачистки” Майдану, зробив ремонт у Конча-Заспі за 11 мільйонів гривень, пропонував використовувати оперативну інформацію про коронавірус і вакцину.

Через заяви президента Володимира Зеленського на пресмарафоні, екскерівник ГУР Міноборони Василь Бурба має намір подавати до суду на главу держави.

Також Зеленський заявив, що журналіст Юрій Бутусов працював на олігарха Ігоря Коломойського і образився, бо не отримала посади у Міноборони. Бутусов відповів, що Зеленському має бути соромно і він перекладає свою відповідальність на інших.

Згодом Бутусов заявив, що єдиною адекватною відповіддю на звинувачення Зеленського у смертях на Донбасі через публікації журналіста мав би бути ляпас, але його зупинила повага до статусу президента.

Ведуча “Право на владу” з каналу Ігоря Коломойського Наталія Мосейчук втрутилась в суперечку президента Володимира Зеленського та головного редактора Цензор.НЕТ Юрія Бутусова.

Бутусов заявив, що позиватиметься до суду на президента Володимира Зеленського через висловлювання, які вважає неправдивими щодо себе.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE