Politerno > Україна і світ > Зеленський обізвав ексглаву розвідки Бурбу “авантюристом” і “дріб’язковою людиною”. ВІДЕО

Зеленський обізвав ексглаву розвідки Бурбу “авантюристом” і “дріб’язковою людиною”. ВІДЕО

  • 26 Листопада, 2021
  • 737 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський заявив, що ексголова Головного управління розвідки Василь Бурба людина попереднього глави держави Петра Порошенка, “авантюрист і аферист”, котрий хотів його дискредитувати.

Про це глава держави заявив під час прес-марафону 26 листопада.

 “Ви розумієте – це авантюрист і аферист… Я ніколи не хотів говорити про нього так.

Але зараз, коли його звільнили. Ну, дріб’язкова людина, котра робить ремонти у Кончі за 11 мільйонів, СБУшник, котрий блокував все пропонує мені Ковід…

Я зробив висновки і хотів звільнити цю людину. Після цього об’являється, звичайно ж, Петро Олексійович, який за усім цим стоїть. Він хотів розколу наших відносин із США”.

“Він (Бурба. – ред.) приніс якусь інформацію щодо того, що ми отримали оперативну інформацію щодо ковіду. Хто придумав формулу ковіду і є навіть формула вакцини. Він сказав мені і назвав цю країну. Він запропонував мені передати цю інформацію РФ або китайським колегам. Це була операція під назвою “Бурба”, впевнений що від товариша Петі. Чому від товариша Петі? У нас тоді тільки почались відносини з США. У нас потужний з’явився партнер – Туреччина. Він (Бурба. – Ред.) звинуватив в тому, що хтось розповсюджує ковід. Ми ж не ідіоти”, – розповів Зеленський.

За його словами, Бурба хотів “пустити якусь торпеду”.

Нагадаємо, під час пресмарафону президент Володимир Зеленський заявив, що володіє інформацією про участь Рінат Ахметов у державному перевороті.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE