Politerno > Україна і світ > Зеленський стверджує, що Ахметова втягують у державний переворот. ВІДЕО

Зеленський стверджує, що Ахметова втягують у державний переворот. ВІДЕО

  • 26 Листопада, 2021
  • 609 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський заявив, що володіє інформацією про участь Рінат Ахметов у державному перевороті.

Про це Зеленський повідомив під час пресмарафону.

 

“В нас виклики не тільки з боку Російської Федерації та ймовірної ескалації. В нас виклики є внутрішні. І коли ми отримуємо інформацію з різних форматів, вони уже фіксують дві речі: великі виклики, чи може бути ескалація з боку Росії, проводять консультації з ними”, – зазначив президент.

За його словами, є великі виклики всередині України, які вже фіксують розвідки інших країн.

“Живу в цьому процесі. Отримав інформацію, що 1 числа в нашій державі буде дрежавний переворот. Цікава ж інформація? Важлива інформація. 1-2 грудня. Можу сказати, що в нас є не тільки агентурна інформація, є навіть звукова інформація, де представники з України з представниками Росії обговорюють участь Ріната Ахметова в державному перевороті. Що будуть залучені 1 млрд долларів. Це підстава бізнесмена Ахметова. Його втягують у війну проти України. Він розпочав її. Це буде його велика помилка. Не можна воювати проти свого народу, проти президента, який обраний народом Україні.

Я щодо цього дуже спокійний, я вважаю, він може про це не знати. Або знати. Я запрошую Ріната Ахметова на Банкову послухати ту інформацію, якою можна поділитися. Або до відповідних органів…

Хочу сказати, що я не Янукович, бігти я нікуди не буду. І не Порошенко на гибелі Небесної сотні, на бульдозер вилазити не буду… Буду в ці дні очікувати всіх, хто збирається. Буду працювати на Банковій”, – зазначив Зеленський.

Сам Зеленський в цю інформацію не вірить.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE