Politerno > Україна і світ > В окупованій Горлівці підірвали автомобіль соратника Безлера – ЗМІ. ФОТО

В окупованій Горлівці підірвали автомобіль соратника Безлера – ЗМІ. ФОТО

  • 15 Лютого, 2021
  • 918 Переглядів
  • 0

У понеділок, 15 лютого, у тимчасово окупованій Горлівці на Донеччині підірвали місцевого “комбата народної міліції” Сергія Попова, якого також знають як “Довгого” або “Дуремара”.

Про це повідомляється у пабліках сепаратистів в соцмережах.

За попередніми даними, невідомі заклали в автомобілі бойовика фугас і привели його в дію, коли він віз дочку до школи. Бомба була під водійським сидінням.

Попов і його дочка живі, але з пораненнями. Вони зараз перебувають у лікарні.

За даними бойовиків, стан Попова лікарі оцінюють як середньої тяжкості. У нього множинні осколкові поранення нижніх кінцівок, осколковий перелом стегна. У його доньки контузія і шок, інших видимих ​​пошкоджень немає.

Повідомляється, що зараз в’їзд і виїзд з Горлівки перекритий: спецслужби окупантів і рядові бойовики проводять “відпрацювання території”.

Також є інформація, що вже когось схопили і “використовуватимуть для того, щоб продемонструвати “дії українських спецслужб “, які нібито спрямовані на ескалацію конфлікту і зрив перемир’я”.

Довідково: Попов – уродженець Горлівки. Згідно з даними “Миротворця”, під час окупації Криму він входив до складу “Самооборони Криму”. Потім повернувся до Горлівки, входив до близького оточення одного з лідерів так званої “ДРН” Ігоря Безлера.

Нагадаємо, у неділю, 14 лютого, у Бахмутському районі, що на Донеччині, внаслідок підриву на вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців ЗСУ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE