Politerno > Україна і світ > В Казані підлітки влаштували стрілянину в школі: діти вистрибували з вікон, 9 загиблих. ВІДЕО – ФОТО

В Казані підлітки влаштували стрілянину в школі: діти вистрибували з вікон, 9 загиблих. ВІДЕО – ФОТО

  • 11 Травня, 2021
  • 969 Переглядів
  • 0

У Росії в Казані підліток проніс зброю в школу №175 і відкрив стрілянину. У результаті стрілянини загинули 9 осіб. Повідомляється про ще одного нападника.

Про це повідомляють російські видання “ТАСС“, “РИА Новости“, “РБК“.


Джерело в правоохоронних органах розповіло, що у вівторок двоє людей влаштували стрілянину в школі № 175 в Казані.

Одного з них вже затримали, ним виявився 17-річний підліток.

Після стрілянини в школі госпіталізували 12 дітей і 1 дорослого.

На місці події працюють оперативні служби і співробітники поліції.

Туди направили понад 20 бригад швидкої.

Очевидець подій розповів, що під час нападу прогримів вибух, а потім почалася стрілянина.

Після штурму казанської школи дітей евакуюють з верхніх поверхів будівлі.

Телеграм-канал Mash повідомояє, що з будівлі казанської школи вивели 233 людини. Діти сидять прямо на траві, багато – поранені.

За останніми даними, 17 людей постраждали, 14 з них діти. Загинули 9 осіб. Один з нападників затриманий, другого ліквідовано. Силовики перевіряють будівлю на вибухові пристрої.

Як повідомлялось, що 17 жовтня у політехнічному коледжі в окупованого міста Керч стався вибух. Спершу припускалося, що вибухнув газовий балон, проте згодом стало відомо, що вибухнула бомба.

За даними слідства, її підірвав невідомий молодий чоловік, який перед тим влаштував стрілянину у коледжі. Пізніше з’явилася інформація, що підозрюваний у нападі після інциденту застрелився. Він був студентом цього закладу.

Також стало відомо, що уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова просить ООН і Раду Європи сприяти розслідуванню масового вбивства у коледжі в Керчі.

У мережі з’явились відео, на яких видно, як учні покидають верхні поверхи політехнічного коледжу в Керчі у момент стрілянини.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE