Politerno > Україна і світ > Стівен Сігал офіційно став членом партії “Справедлива Росія”. ФОТО

Стівен Сігал офіційно став членом партії “Справедлива Росія”. ФОТО

  • 29 Травня, 2021
  • 648 Переглядів
  • 0

Голівудський актор Стівен Сігал, який отримав громадянство Росії, офіційно став членом партії “Справедлива Росія — За правду”.

Про це повідомляє видання “РИА Новости”.

Актор приєднався до політсили на засіданні палати депутатів об’єднаної партії, яке відбулося в суботу, 29 травня. Партійний квиток Стівену Сігалу вручили голова “Справедливої Росії” Сергій Миронов і її співголова Захар Прилепин.

У прес-службі політсили розповіли, що актор продовжить займатися питаннями екології, у тому числі — забруднення навколишнього середовища.

Відзначається, що раніше Стівен Сігал був у партії “За правду”, яка 22 лютого злилася з “Патріотами Росії” і “Справедливою Росією”.

Своєю чергою ТАСС відзначає, що в прес-службі політсили розповіли, що голлівудський актор не буде балотуватися на виборах до Держдуми через те, що у нього є й американське громадянство.

Нагадаємо, у червні 2018 року МЗС Росії призначило спеціальним представником з питань російсько-американських гуманітарних зв’язків голлівудського актора Стівена Сігала, який має російське громадянство з 2016 року.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE