Politerno > Україна і світ > Або Порошенко нічого не котролював, або все знав і покривав Медведчука – Сергій Гайдай

Або Порошенко нічого не котролював, або все знав і покривав Медведчука – Сергій Гайдай

  • 1 Червня, 2021
  • 911 Переглядів
  • 0

Що таке логіка? Це коли треба визнати, що Порошенко був або надзвичайно слабким, чи нерозумним президентом, або підступним зрадником. І навіть не потрібні плівки, які оприлюднила команда Бігуса.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Сергій Гайдай. Далі наводимо повний текст його допису.

Просто треба згадати реальні події 2014-2019 років. Або він нічого в країні не контролював: не знав які перемовини вів Медведчук з Кремлем і з колоборантами з «ДНР» і «ЛНР», хоча всі його розмови писала СБУ. Не знав як кум Путіна рейдернув українську трубу і заробляв на транзиті нафтопродуктів. Як він домовився з сепаратистами і заробляв на постачанні вугілля з окупованих терріторій, коли на фронті гинули українські бійці. Не знав що керована їм СБУ возить мільйони «кеша» бойовикам у Донецьк.

Або знав і нічого не міг заподіяти? Не вистачало рішучості і політичної волі? Був безсилий унеможливити захоплення украінских телеканалів і перетворення їх у російські пропагандистські медіа майданчики? І значить цей «шут» і «акторишко» Зеленський виявився значно сильнішим президентом у справі захисту національних і державних інтересів і в справі боротьби з агентом Кремля Медведчуком?

Якщо ні – тоді Порошенко все знав, все це відбувалося за його згодою і навіть під його контролем і патронатом. І що тоді виходить? На публику він брехав про те що він справжній патріот, а за лаштунками був державним зрадником і партнером Медведчука і Путіна?

Чуєте цей скрегіт? Так скрегочуть шестерні у мізках порохоботів і членів секти «сивочолого», бо невзмозі подолати цю дилему. Чуєте цей свист? Це виходить пара через вуха з їх голів, бо закипає їх мозок, коли вони шукають свої особливі пояснення цим фактам


Нагадаємо, журналісти Bihus.info випустили третю частину записів телефонних розмов людини з голосом, схожим на голос лідера партії ОПЗЖ Віктора Медведчука, яка домовлялася про постачання вугілля від окупантів.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE