Politerno > Україна і світ > Якщо ви не хочете, щоб німці купували газ, чому ви купуєте російську електрику? – Ляшко назвав “дебільними” заяви Данілова

Якщо ви не хочете, щоб німці купували газ, чому ви купуєте російську електрику? – Ляшко назвав “дебільними” заяви Данілова

  • 5 Червня, 2021
  • 693 Переглядів
  • 0

Екснардеп Олег Ляшко під час ефіру “Свободи слова Савіка Шустера” назвав заяви секретаря РНБО Олексія Данілова “дебільними”, через які на фронті гинуть українці.

Ляшко вважає, що не можна звинувачувати партнерів в тому, що відбувається з Україною.

“Ви звинувачуєте Німеччину в тому, що вона будує “Північний потік – 2”. Я абсолютно “за”, що Німеччина керується своїми особистими інтересами. Але скажіть, чи є у нас право звинувачувати Німеччину в тому, що вона будує собі газопровід, коли Україна півтора роки при вашій владі купує російську і білоруську електрику? Мільярди гривень заплатили Путінському режиму. Скажіть, будь ласка, якщо ви не хочете, щоб німці купували газ, чому ви купуєте російську електрику?”, – запитав Ляшко у Данілова і додав, що “на себе в дзеркало дивитися треба. Тому що такі звинувачення ведуть до одного – до втрати партнерів… Українці гинуть на фронті через ваші дебільні заяви”.

Також Ляшку не сподобалась заява Данілова щодо того, що Німеччина і Франція відповідальні за окупацію Криму.

“Ви вважаєте, що Німеччина і Франція винні у невиконанні Мінських домовленостей, а не Росія? Ви вважаєте, що агресія – це винна Німеччина, Франція? Що ми не отримали членства в НАТО – це винна Німеччина, Франція, а не ми?”, – сказав Ляшко.

На що Данилов відповів: “Ще раз ви мені зробите таке зауваження, ми вийдемо з вами за ефір. Я жодній людині не дозволю, щоб мене робили дебілом. Це ви будете там у Верховній Раді кричати, сіно їсти, чи що ви там робили”.

Нагадаємо, міністр юстиції Денис Малюська в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера” на телеканалі “Україна” заявив, що бізнесмен Ігор Коломойський і експрезидент Петро Порошенко відповідають критеріям, за якими вони підпадають під дію президентського законопроєкту про деолігархізацію.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE