Politerno > Україна і світ > Журналісти показали будинок, у якому ховався Медведчук, а суд арештував 154 об’єкти майна його сім’ї. ФОТО

Журналісти показали будинок, у якому ховався Медведчук, а суд арештував 154 об’єкти майна його сім’ї. ФОТО

  • 14 Квітня, 2022
  • 3420 Переглядів
  • 0

Особистий охоронець затриманого нардепа та кума Путіна Віктора Медведчука розповів, як той тікав з-під арешту і де саме ховався в Києві.

Як з’ясувалося, кум путіна обрав собі розкішний схрон за адресою Яслинська 11в, що біля Протасового яру.

На сайті Dom.ria є купа фото та описання цього величезного 3-поверхового будинку на 772 метри квадратні, місячна оренда якого коштує 13 тисяч доларів.

 

Медведчук навіть переховувався в розкішних умовах – усі фото з сайту dom.ria

Дім розташований на ділянці 7 соток, має 6 кімнат, терасу та місце для барбекю.

 

“Будинок побудований з якісних, натуральних матеріалів, дорогі меблі та техніка провідних європейських виробників, особливий дизайн, що дозволяє почуватися комфортно. Зроблений із любов’ю для себе з максимально продуманим плануванням”, – йдеться на сайті нерухомості.

 

Мабуть, тут Медведчук гуляв лише вночі 

“Простора вітальня з обідньою зоною, каміном та панорамними вікнами з яких відкривається чудовий вид на внутрішній двір з прекрасний сад та вихід на терасу, велика кухня + господарське приміщення, майстер-спальня з великою терасою, гардеробною та великим санвузлом з ванною та душовою, 3 великі дитячі кімнати + 2 великих санвузли з ванною і душовою…”, – все це теж є у будинку, де переховувався депутат ОПЗЖ.

 

 

 

 

 

Як розповідав охоронець Медведчука, у будинку із ним також був кухар 

 

 

 

Гардеробна, якій би позаздрила сама Керрі Бредшоу з серіалу “Секс і місто” 

Як повідомило Державне бюро розслідувань, суд арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна сім’ї кума Путіна Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко, серед яких 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири, 17 паркомісць та моторна яхта.

За даними ДБР, рішення виніс 13 квітня Личаківський районний суд Львова.

Під арешт також потрапили частки в статутних капіталах у 25 компаніях, бенефіціарним власником яких є Віктор Медведчук чи його дружина.

Нагадаємо, дружина Медведчука Оксана Марченко записала відеозвернення до президента Володимира Зеленського з вимогою “негайно звільнити її чоловіка, лідера опозиції”.

Раніше у кума президента росії Віктора Медведчука, який втік з України, знайшли “золотий” вагон-ресторан із купою коштовних елементів типу позолоченої вбиральні, самовару, тощо.

Сьогодні стало відомо, що фракція “Слуга народу” не підтримає запровадження відповідальності для чоловіків призовного віку, які виїхали з України та не повернулися під час воєнного стану. Йдеться про законопроєкт №7265.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE