Politerno > Україна і світ > Марченко вимагає у Зеленського звільнити Медведчука, а в Ердогана – повпливати на Зеленського

Марченко вимагає у Зеленського звільнити Медведчука, а в Ердогана – повпливати на Зеленського

  • 13 Квітня, 2022
  • 2987 Переглядів
  • 0

Дружина Медведчука Оксана Марченко записала відеозвернення до президента Володимира Зеленського з вимогою “негайно звільнити її чоловіка, лідера опозиції”.

“Його життя має бути поза небезпекою. Я чекаю вашої відповіді”, – заявила Марченко.

 

На відео, оприлюдненому 13 квітня, Марченко заявляє, що СБУ незаконно утримує її чоловіка. Мовляв, Медведчук не порушував ніяких законів України, не залишав її територію, і “завжди був за мир”, а його “переслідування є політичним”.

На іншому відео Марченко звертається до президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана з проханням допомогти її родині посередництвом у “цей чорний день”.

 

Нагадаємо, як заявив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко, нардепа ОПЗЖ і кума Путіна Віктора Медведчука можна обміняти, але спершу було б добре засудити його або хоча б отримати від нього важливу інформацію. 

Як повідомив президент Зеленський, нардеп з ОПЗЖ і кум Путіна Віктор Медведчук був затриманий, коли, замаскувавшись під українського військового, намагався втекти за кордон.

Британія доповнила санкційний список ще 206 російськими фізичними та юридичними особами, зокрема, затриманим напередодні кумом Путіна Віктором Медведчуком.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE