Politerno > Україна і світ > СБУ затримала Медведчука – у Путіна відреагували

СБУ затримала Медведчука – у Путіна відреагували

  • 12 Квітня, 2022
  • 1804 Переглядів
  • 0

Проведено спецоперацію із затримання народного депутата від забороненої партії “Опозиційна платформа – За життя” й кума Путіна Віктора Медведчука.

Про це йдеться на facebook-сторінці президента Володимира Зеленського.

“Проведено спецоперацію завдяки СБУ.

Молодці! Деталі згодом.

Слава Україні!”, – заявив Зеленський.

У пресслужбі СБУ оприлюднили фото Медведчука в камуфляжі Збройних сил України та кайданках на руках.

СБУ пообіцяли, що така участь чекає на всіх проросійських діячів та агентів російських спецслужб в Україні.

“Дякую усім співробітникам СБУ, зокрема контррозвідникам і слідчим, які, виконуючи доручення президента України Володимира Зеленського, довели свій професіоналізм і провели цю блискавичну та небезпечну багаторівневу спецоперацію із затримання поки що народного депутата Медведчука.

Жоден зрадник не уникне покарання і буде відповідати за Законом України. За всією строгістю, за всі злочини сьогодення, до яких призвели його особисті дії в тому числі”, – зазначив Баканов.

Своєю чергою у президента РФ Володимира Путіна з недовірою поставилися до інформації про затримання Віктора Медведчука. У Кремлі вважають, що такі дані ще потрібно “перевіряти”.

Прпікер президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков, якого цитує ТАСС

Водночас у Путіна офіційно на це відреагували з недовірою й натякнули, що світлина зі схопленим Медведчуком може бути фейком.

“Фото з нібито затриманим Медведчуком потрібно перевіряти у зв’язку з великою кількістю фейків”, – зазначив спікер Путіна Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, поліція арештувала активи товариства, кінцевим бенефіціаром якого є дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко, а його літак успішно служить на благо України.

16 квітня 2022 року спливають повноваження Артема Ситника на посаді директора НАБУ, після чого його обов’язки виконуватиме перший заступник Гізо Углава.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE