Politerno > Україна і світ > Нерухомість і майно дружини Медведчука заарештовано, його літак уже працює на захист України

Нерухомість і майно дружини Медведчука заарештовано, його літак уже працює на захист України

  • 8 Квітня, 2022
  • 761 Переглядів
  • 0

Поліція арештувала активи товариства, кінцевим бенефіціаром якого є дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко, а його літак успішно служить на благо України.

Про це повідомляє Нацполіція України, а також секретар РНБО Олексій Данілов у Facebook.

Три квартири, два майнових комплекси, дороговартісні предмети мистецтва та транспортні засоби будуть передані в управління агенству з розшуку та менеджменту активів (АРМА). Також готуються клопотання до суду про накладення арешту на вилучене в ході обшуків майно.

Правоохоронці також провели обшук цієї нерухомості, зокрема і на дачі Медведчука «Ведмежа дубрава». Вилучили понад 300 картин відомих художників (Бокшай, Ерделі, Манайло, Шолтес, Глюк), снігоходи, квадроцикли та автомобілі. Арештовані активи передадуть в управління АРМА, а кошти, отримані від реалізації арештованих активів, можуть бути використані для потреб ЗСУ та відбудови зруйнованої ворогом інфраструктури.

Своєю чергою секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що літак Медведчука, який переховується від українських правоохоронців, успішно служить на благо України.

“Хочу всіх запевнити та заспокоїти: повітряна брама столиці на надійному замку, повз наші Сили Оборони і бджола без дозволу не пролетить.

Але це не все. Маю ще одну добру новину – майно зрадника медведчука вже працює на захист України.

У випадку, якщо рашисти не облишать своїх суїцидальних намірів, приватний “борт” путінського кума першим “героїчно” зустріне своїх російських друзів, надійно блокуючи злітно-посадкову смугу”, – зазначив Данілов.

Секретар РНБО додав, що літак вчасно був заарештований згідно з рішенням РНБО щодо запровадження санкцій проти Медведчука і його дружини.

Данілов додав, що літак перебуває у аеропорту “Київ”, що в Жулянах.

У кума президента росії Віктора Медведчука, який втік з України, знайшли “золотий” вагон-ресторан із купою коштовних елементів типу позолоченої вбиральні, самовару, тощо.

Нагадаємо, 27 лютого стало відомо, що народний депутат від партії “Опозиційна платформа – За життя”, кум Путіна Віктор Медведчук втік з-під арешту.

Журналісти навідалися у недобудований палац кума Путіна Віктора Медведчука поблизу Пущі-Водиці, який нині зайняли активісти. У маєтку розслідувачі Слідство.Інфо побачили коштовні картини, портрети в “золотих” рамках, десятки шуб, хутряних шапок і суконь, а також гральний автомат і кулемет.

В маєтку Медведчука знайшли “золотий” вагон-ресторан із купою коштовних елементів типу позолоченої вбиральні, самовару, тощо.

Голова правління ЦПК Віталій Шабунін заявив, що заступник голови ОП Олег Татаров допоміг втекти Медведчуку і Портнову, а також пробує розблокувати заморожені в Україні рахунки компанії російського олігарха Дерипаски.

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що про напад Росії на Україну стало відомо на початку грудня 2021 року.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE