Politerno > Україна і світ > Заступник Єрмака допоміг втекти Медведчуку і Портнову, та пробує розблокувати рахунки Дерипаски, – Шабунін

Заступник Єрмака допоміг втекти Медведчуку і Портнову, та пробує розблокувати рахунки Дерипаски, – Шабунін

  • 6 Квітня, 2022
  • 2281 Переглядів
  • 0

Голова правління ЦПК Віталій Шабунін заявив, що заступник голови ОП Олег Татаров допоміг втекти Медведчуку і Портнову, а також пробує розблокувати заморожені в Україні рахунки компанії російського олігарха Дерипаски.

Про це Шабунін написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Відключення з цифрового мовлення 5, Прямий і Еспресо – це прямо дуже погане рішення Банкової. Саме так починалася путінська цензура в медіа. Не можна принижувати Україну такими рішеннями”, – зазначив Шабунін.

Дуже хочу вірити, що Зеленський цього рішення не санкціонував і це самодіяльність Єрмака і ко.

Особливо погано це рішення виглядає на фоні, наприклад, того, що правоохоронною системою України й далі рулить російський чорт Татаров. Татаров, який дав втекти Медведчуку і Портнову, а також синулі призовного віку останнього (звалив 28.03).

Татаров, який від імені ОП пробує розблокувати заморожені в Україні рахунки компанії путінського олігарха дерипаски (конкретно – МГЗ в Авалі).

І це ще далеко не все, що робить мразота Єрмака прямо зараз – під час війни.

5 канал, Прямий і Еспресо мають бути повернуті в ефір негайно. Україна – не росія. А тепер розкажіть мені, який я давній і знаний порохобот”, – зазначив Шабунін.

Наприкінці січня Шабунін писав, що Офіс Президента “зґвалтував” Кримінальний процесуальний кодекс, рятуючи заступника Андрія Єрмака від в’язниці.

Нагадаємо, у розпорядженні Служби безпеки України опинилися секретні карти та списки російських окупантів, підрозділи яких було знищено на Донеччині.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE