Politerno > Україна і світ > Татаров захищав Януковича та Захарченка, як зараз захищає Зеленського та Єрмака, як захищав би і Путіна, – Шабунін

Татаров захищав Януковича та Захарченка, як зараз захищає Зеленського та Єрмака, як захищав би і Путіна, – Шабунін

  • 26 Січня, 2022
  • 750 Переглядів
  • 0

Офіс Президента “зґвалтував” Кримінальний процесуальний кодекс, рятуючи заступника Андрія Єрмака від в’язниці.

Про це заявив глава ЦПК Віталій Шабунін в інтерв’ю Цензор.НЕТ, маючи на увазі Олега Татарова.

“Він (Татаров. – Ред.) же до останнього захищав Захарченка. Таким все одно, кого слухати. Татаров і Симоненко працюватимуть на Путіна, аж гай шумітиме. Їм плювати! У них немає принципів та цінностей. Як Татаров захищав Януковича і Захарченка, так само зараз він захищає Зеленського і Єрмака. І так само, як я кажу, захищав би Путіна! Один в один! Таких людей треба “випалювати розпеченим залізом” з державної служби, а не захищати, “ґвалтуючи” закон. Як раз найбільшою помилкою Зеленського є те, що він таких захищає та дає їм владу”, – наголосив він.

За словами Шабуніна, Татаров в Офісі Президента створює таку видимість, що ніхто, окрім нього, не може давати результат.

“Але тепер професійні люди, які могли б бути реально результативними, не знищуючи інституції та правила, не захочуть там працювати. Надто токсичною зробив команду Татаров собою і своїми діями. У чому ще проблема Зеленського? Все менше людей слухають Єрмака та Татарова. Рішення суду по Порошенку – хороший цьому приклад. Усі ж розуміють, до чого це все йде. Ніхто не хоче бути з ними в одному “човні”. Коли Зеленський зрозуміє, в якому “човні” він знаходиться, і куди “пливе”, розвертатися буде пізно”, – пояснив глава ЦПК.

Нагадаємо, Шевченківський райсуд суд Києва зобов’язав прокурорів Офісу генпрокурора закрити кримінальне провадження щодо заступника керівника Офісу президента Олега Татарова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE