Politerno > Україна і світ > Ситуація в регіонах: ворог вдарив ракетами по селу Шевченкове, “Азовсталь” тримається

Ситуація в регіонах: ворог вдарив ракетами по селу Шевченкове, “Азовсталь” тримається

  • 28 Квітня, 2022
  • 754 Переглядів
  • 0

Вночі 28 квітня окупанти продовжили обстріли Харківської, Луганської, Донецької областей, намагалася наступати в бік Миколаєва та Кривого Рогу, завдала ракетного удару по с. Шевченкове у Миколаївській області.

Про це свідчать дані голів областей станом на 8-м уранку четверга 28 квітня.

 

На Сумщині у середу ввечері о 21:50 Росія почала провокаційний обстріл наших територій з мінометів. Понад півсотні “прильотів”, усі – на території Есманської громади. 

Дані про постраждалих уточнюються.

Харківська область: цієї ночі тривали поодинокі артилерійські обстріли  східних районів Харкова. За попередніми даними, за ніч постраждалих немає. 

По області протягом доби росіяни обстрілювали Золочів, Дергачі, Чугуїв

В Ізюмському напрямку бої тривають.

Луганщина: по десять разів ворог обстрілював Попасну та Лисичанськ, чотири, але дуже тривалі рази – Гірську громаду. Детальна інформація про ушкодження та наслідки з’ясовується. Наразі відомо про 4 загиблих.

Донеччина: Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка, Новомихайлівка, Лиман, Вугледар – під постійними обстрілами.

Попри складну обстановку, продовжується евакуація із лінії зіткнення. 

Маріуполь: “Азовсталь” тримається.

Херсонщина: вночі над містом – сильні вибухи, майже на всій території області обстріли. Окупанти продовжують вести наступ із Херсонщини в напрямку Миколаївської області та Кривого Рогу. 

Також є випадки викрадення цивільного населення

Миколаївська область: протягом ночі ситуація тривожна, але контрольована. За попередньою інформацією, ракетного обстрілу зазнало  с. Шевченкове. Ракета влучила у приватний будинок. Дані щодо постраждалих уточнюються.

Дніпропетровщина: о 08.45 голова Дніпропетровської ОДА (ОВА) Валентин Резніченко повідомив про “приліт” у Синельниківському районі: росіяни влучили ракетою в покинуту промислову зону на території колишнього заводу.

Відносно спокійно ніч минула на Волині й Закарпатті, у Рівненській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Київській, Житомирській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській та Чернігівській областях. 

У середу на Донецькому та Луганському напрямках ЗСУ відбили 6 атак ворога, знищили 5 танків, 21 одиницю броньованої техніки та іншу техніку окупантів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE