Politerno > Україна і світ > Окупанти вдарили по військовому об’єкту на Львівщині, ППО знищила дві ракети

Окупанти вдарили по військовому об’єкту на Львівщині, ППО знищила дві ракети

  • 15 Травня, 2022
  • 1902 Переглядів
  • 0

Росія завдала ракетного удару по об’єкту військової інфраструктури на Львівщині з підводних човнів, українська Протиповітряна оборона знищила дві ракети ворога.

“15 травня, близько 04:30 був ракетний удар по одному із об’єктів військової інфраструктури. Станом на цю годину інформації про загиблих та травмованих немає. Наявність та характер руйнувань уточнюється”, – заявив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

 

В ніч на 15 травня повітряні тривоги вперше з 9 травня оголошувалися на західній Україні.

Пізніше Козицький уточнив, що чотири ракети ворога влучили (і повністю зруйнували) в об‘єкт військової інфраструктури у Яворівському районі, неподалік кордону з Польщею.

“Зранку 15 травня з акваторії Чорного моря рашистами завдано декілька ракетних ударів по Львівській області з метою знищення об’єктів критичної інфраструктури.

Запуск крилатих ракет здійснювався імовірно з підводних човнів”, – повідомив пресцентр повітряного командування “Захід”.

Підрозділи зенітних ракетних військ повітряного командування ”Захід” знищили дві крилаті ракети окупантів.

Російські війська завдали ракетного удару по об’єкту військової інфраструктури на Львівщині. Чотири ракети ворога влучили (і повністю зруйнували) в об‘єкт військової інфраструктури у Яворівському районі, неподалік кордону з Польщею.

Нагадаємо, 14-го травня в італійському Турині відбувся фінал 66-го Євробачення, в якому змагалися представники 25-ти країн. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE