Politerno > Україна і світ > Внаслідок ракетного удару по Малину пошкоджено інфраструктуру та 100 будинків

Внаслідок ракетного удару по Малину пошкоджено інфраструктуру та 100 будинків

  • 20 Травня, 2022
  • 801 Переглядів
  • 0

У п’ятницю окупанти завдали ракетного удару по м. Малину Житомирської області, внаслідок чого було пошкоджено об’єкт інфраструктури та близько сотні будинків.

Про це повідомив у відеозверненні мер Малина Олександр Ситайло. 

“По території нашої громади вкотре Російська Федерація завдала ракетного удару. Пошкоджено об’єкт інфраструктури та близько 100 житлових будинків. Дякуючи Богу, жертв серед цивільного населення немає, але є троє поранених”, – сказав Ситайло у відеозверненні.

За словами мера Малина, зараз на місці події працюють рятувальники та правоохоронці.

“Протягом дня буде відновлено електроживлення в цьому мікрорайоні”, – наголосив Ситайло, закликавши жителів не оприлюднювати в інтернеті фото та відео з місця обстрілу. 

“На Житомирщині зранку зафіксували два вибухи в районі міста Малин”, – йдеться у повідомленні чиновника.

Очевидці ж заявили про три вибухи після 08:40, вказуючи навіть місце “прильотів”. Місцеві стверджують, нібито ворожі ракети летіли з півдня й одна з них, ймовірно, не розірвалася.

Внаслідок ударів зафіксовано пошкодження інфраструктури. Вибуховою хвилею й уламками також пошкодило приватні обійстя й авто.

Так, подекуди в будинках місцевих жителів вилетіли вікна чи злетів шифер із дахів, зафіксовано займання.

У Коростенській районній військовій адміністрації не уточнили деталі ворожого обстрілу. З часом подію прокоментував міський голова Малина Олександр Ситайло у Facebook.

Він підтвердив, що внаслідок ракетного удару РФ пошкоджено об’єкт інфраструктури й близько 100 житлових будинків.

“Дякуючи богу, жертв серед цивільного населення немає. Але є троє поранених“, – зазначив мер.

За словами чиновника, на місці події працювали рятувальники й слідчо-оперативна група правоохоронців. Протягом дня у мікрорайоні пообіцяли відновити електроживлення.

“Не поширюйте фото й відеозйомку з місця події. Війна не закінчилася: під час сигналу повітряної тривоги не нехтуйте своєю безпекою і перебувайте в укриттях. Бережіть себе та свої сім’ї. Ми обов’язково переможемо. Слава ЗСУ, слава Україні!” – підсумував мер міста.

Зазначимо, що на Житомирщині повітряну тривогу оголосили о 08:20. Вона тривала близько п’ятої години – приблизно до 13:00.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу російськими військовими школи у Сєвєродонецьку загинули щонайменше троє людей.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE