Politerno > Україна і світ > Справжнього автора фрази про російський корабль звільнили з полону

Справжнього автора фрази про російський корабль звільнили з полону

  • 23 Травня, 2022
  • 592 Переглядів
  • 0

Прикордонника, автора славнозвісної фрази “Рускій воєнний корабль, іді нах@й”, чиє ім’я наразі не розкривається, вдалося звільнити з російського полону.

Про це заявив начальник прикордонної застави “Острів Зміїний” Богдан Гоцький в ефірі національного телемарафону.

Він підтвердив, що доступ до радіостанції мали лише прикордонники. 

За словами Гоцького росіяни, які висунули вимогу захисникам  Зміїного здатися, пропонували також роботу, велику зарплату, стабільність. Але зберігаючи вірність присязі прикордонники продовжували захищати українську територію.

Одному з військовослужбовців урвався терпець він вказав напрямок російському кораблю. Ім’я героя прикордонники поки що не розкривають.

“Це мій підлеглий. Він перебував півтора місяця в полоні, наразі на свободі”, – Гоцький.

Авторство фрази “Рускій воєнний корабль, іді нах#й” деякі ЗМІ помилково приписували морському піхотинцю Роману Грибову. Державна прикордонна служба від початку зазначала, що окупантам відповів їхній підлеглий.

Нагадаємо, наприкінці квітня в Україні розгорівся скандал навколо випущеної “Укрпоштою” марки “Русский военный корабль”, зокрема, людей обурив її обмежений тираж, що може бути маніпуляцією з метою підняття ціни.

Внаслідок ворожого авіаудару по селищу Десна на Чернігівщині тиждень тому, 17 травня, під уламками знайшли тіла 87 загиблих.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE