Politerno > Україна і світ > Ворог обстріляв Донеччину, а по Миколаєву випустив 6 ракет – є жертви і руйнування

Ворог обстріляв Донеччину, а по Миколаєву випустив 6 ракет – є жертви і руйнування

  • 9 Липня, 2022
  • 556 Переглядів
  • 0

Російські окупанти вранці 9 липня обстріляли Донецьку область та Миколаїв, є жертви і руйнування.

У результаті ударів, на Донеччині у місті Часів Яр згоріла будівля вокзалу, а у Слов’янську чоловік опинився під завалами власного будинку – його дістали рятувальники.

“Чотири прильоти у Дружківку. За попередньою інформацією – це ракетний удар. Пошкоджено лікарню, палац культури, житлові будинки та дитячий майданчик. Інформацію щодо постраждалих з’ясовуємо.

У Слов’янську ворожий снаряд влучив у приватний будинок – хазяїн опинився під завалами, на місці працюють рятувальники.

У Часовому Ярі росіяни обстріляли залізничну станцію – кілька людей отримали легкі контузії”, – зазначив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Telegram.

ДСНС у Facebook згодом повідомила, що з-під завалів будинку у Слов’янську деблокували чоловіка 1982 р.н.. Постраждалого передули медикам. 

Рятувальники гасили пожежу понад годину.

Також суботу зранку окупанти випустили по Миколаєву 6 ракет, є руйнування, однак обійшлося без жертв.

“Сьогодні зранку російські окупанти запустили по місту 6 ракет С-300. Поцілили по житлових будинках та приватних підприємствах. На щастя, обійшлось без жертв”, – повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич у Telegram.

За словами мера, в одному з районів два приватні будинки зруйновані практично вщент. Вибуховою хвилею та уламками у довколишніх будинках пошкоджено вікна та покрівлю.

Також ракета влучила на територію приватного підприємства – там пошкоджень зазнав автопарк, а в гаражі повилітали вікна.

В іншому районі ракета також влучила на територію підприємства. У трьох приватних будинках, що розташовані поряд, побило вікна і дах. У двох багатоквартирних будинках пошкоджені балкони.

Раніше Сєнкевич повідомляв, що близько 5:30 ранку в Миколаєві лунали вибухи.

Нагадаємо, жителі Херсона від ранку 9 липня повідомляють про вибухи в місті, у Чорнобаївці пожежа та детонують боєприпаси – українські захисники поцілили у склад окупантів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE