Politerno > Україна і світ > ЗСУ захопили в полон 11 окупантів та знищили близько 15 складів на півдні України

ЗСУ захопили в полон 11 окупантів та знищили близько 15 складів на півдні України

  • 1 Серпня, 2022
  • 713 Переглядів
  • 0

Українські військові захопили в полон 11 військових РФ та знищили близько 15 ворожих складів боєприпасів на півдні України.

“Використання цих систем (систем С-300. – ред.)свідчить про те, що ворогу не вистачає боєприпасів, оскільки наші вогневі ураження по складах боєприпасів на тимчасово окупованих територіях досить потужні були минулі два-три тижні. Близько 15 складів тільки в нашій операційній зоні було знищено”, –  заявила начальниця координаційного пресцентру ОК “Південь” Наталя Гуменюк, яку цитує “Радіо Свобода“.

31 липня у Херсонській області Збройні сили України ударом HIMARS знищили залізничний ешелон окупантів який прибув із Криму, повідомляє речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.

Також у неділю, 31 липня, українські морські піхотинці в Херсонській області захопили в полон 11 військових РФ, зокрема одного офіцера, інформує ВМС ЗСУ.

“В результаті успішних контрнаступальних дій на Херсонському напрямку, українські воїни захопили в полон 11 військовослужбовців російських окупаційних військ. Серед них один офіцер, один прапорщик та дев’ять мобілізованих  мобілізованих незаконного збройного формування “ДНР”.  Окупантам, які потрапили в полон, пощастило, адже Україна дотримується норм міжнародного права. Усі полонені передані до відповідних компетентних органів”, – йдеться в повідомленні.

Контрнаступ Збройних сил України на Херсонщині набирає обертів. Так, українські сили, ймовірно, створили плацдарм для наступу на південь від річки Інгулець, яка утворює північний кордон окупованого Росією Херсона.

Нагадаємо, вночі 1 серпня окупанти завдали масованого удару по Миколаєву, зокрема був пошкоджений травмпункт однієї з лікарень та приватні будинки

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE