Politerno > Україна і світ > У Севастополі знову гриміло, окупанти заявили про уражені цілі

У Севастополі знову гриміло, окупанти заявили про уражені цілі

  • 19 Серпня, 2022
  • 556 Переглядів
  • 0

У п’ятницю ввечері у Севастополі місцеві жителі повідомили про звуки вибухів, голова окупаційної влади міста заявив про роботу ППО і, за попередніми даними, збитий безпілотник.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Згідно з повідомленнями російських та кримських ЗМІ, над містом працює російська ППО.

За даними одного з місцевих телеграм-каналів, упродовж хвилини було чути 9 пусків ракет.

Так званий "так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв у Telegram також повідомив про вибухи, які було чути у центрі міста. За його даними, цілі уражені.

"Перебуваю на робочому місці в уряді. Так само, як і багато хто з городян, чув хлопки в центрі. Аналогічні раніше звучали в районі Стрілки.

ВІДЕО ДНЯ
 

У бухті відпрацьовувала ППО. У центрі — корабельна арта. Історія та сама, що й учора. За попередніми даними, БПЛА. Цілі уражені", - додав Развожаєв.

У четвер російські і місцеві телеграм-канали повідомляли про вибухи на військовому аеродромі окупантів у Севастополі. Влада загарбників заявила про збитий безпілотник.

Окрім того ЗСУ знищили військові бази російських окупантів у Новій Каховці Херсонської області, Кадіївці Луганської області, Старому Осколі Білгородської область, Бельбеку (Крим). Щодо руйнувань у Керчі, то дані уточнюються.

Нагадаємо, у п’ятницю ЗСУ зупинили спробу прориву окупантів на кордоні з Херсонською і Миколаївською областями та відбили всі атаки на Донбасі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE