Politerno > Україна і світ > Робота HIMARS дала результати – ворог залишився без великих мостів на Херсонщині

Робота HIMARS дала результати – ворог залишився без великих мостів на Херсонщині

  • 29 Серпня, 2022
  • 458 Переглядів
  • 0

Росіяни залишились практично без великих мостів на Херсонщині – ЗСУ зруйнували їх реактивними системами залпового вогню HIMARS. Лишились тільки пішохідні переходи.

Про це повідомляє оперативне угруповання військ “Каховка”.

“Ситуація на тимчасово окупованій території Херсонщини вкрай непроста. Великі та жахливі HIMARS знищили практично всі великі мости (Антонівський залізничний, автомобільний та Новокаховський)”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що вцілілими наразі є лише пішохідні переходи. Таким чином, російські загарбники виявились відрізаними від постачання озброєння та особового складу з території Криму.

Також речник голови Одеської ОВА Сергій Братчук розказав про ситуацію на Херсонщині станом на зараз.

“Берислав. Влучання в машзавод, там де базування русні. Влучання в пост, де базувалася русня біля маячанського північно- Кримського каналу. Влучання в переправу у Львове (Бериславський район). Там усе, що було — мінуснулося. Гаврилівка, Бериславський район. Мінус БК”, – зазначив Братчук.

Супутникові знімки за 27 серпня свідчать про те, що російські окупанти будують понтонний міст впритул до пошкодженого українськими ударами Антонівського мосту у Херсоні.

Нагадаємо, Генштаб ЗСУ залучав генерал-майора Сергія Кривоноса до керівництва обороною аеропорту “Жуляни”, в свою чергу ДБР розслідує справу щодо розкрадання майна летовища, яку генерал-майор називає “політичним замовленням офісу президента Зеленського”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE