Politerno > Україна і світ > Зеленський затвердив рішення РНБО про неможливість переговорів з Путіном

Зеленський затвердив рішення РНБО про неможливість переговорів з Путіном

  • 4 Жовтня, 2022
  • 458 Переглядів
  • 0
Данілов і Зеленський РНБО

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо неможливість проведення переговорів із президентом РФ Володимиром Путіним.

Указ стосується рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 вересня 2022 року «Щодо дій України у відповідь на спробу Російської Федерації анексувати території нашої держави, з метою гарантування безпеки євроатлантичного простору, України та відновлення її територіальної цілісності».

Цим же ж рішенням РНБО схвалити текст Спільного звернення президента України, голови Верховної Ради України та прем’єр-міністра України до Організації Північноатлантичного договору.

Також уряду доручено підготувати пропозиції щодо багаторівневої системи гарантування безпеки на основі багатосторонніх і двосторонніх угод України.

В умовах ескалації з боку РФ Кабмін має забезпечити посилення обороноздатності України шляхом збільшення постачання військово-технічної допомоги Україні, а Верховній Раді рекомендовано прискорити прийняття законопроектів щодо належного санкційного та іншого реагування на ескалацію з боку Росії. 

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін спрямував у напрямку лінії фронту так званий “ядерний потяг”, ймовірно, плануючи випробування ядерної зброї поблизу України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE