Politerno > Україна і світ > Сили ППО збили всі шість дронів-камікадзе над Миколаївщиною, Білу Церкву теж атаковано

Сили ППО збили всі шість дронів-камікадзе над Миколаївщиною, Білу Церкву теж атаковано

  • 5 Жовтня, 2022
  • 500 Переглядів
  • 0

У середу сили ППО збили над Миколаївським районом шість іранських дронів-камікадзе, Білу Церкву в Київській області теж атакувано дронами.

Про це інформує командування Повітряних Сил ЗСУ в Facebook.

"Уночі 5 жовтня російські окупаційні війська атакували Україну безпілотниками-камікадзе "Shahed-136". Шість дронів-камікадзе знищено зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил на півдні країни", - йдеться в повідомленні.

Близько 3 години ночі 5 жовтня у Білій Церкві в Київській області пролунала серія вибухів.

Як повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, за попередніми даними, місто атакували дрони-камікадзе. 

«Маємо інформацію про декілька вибухів у Білій Церкві. За попередніми даними, місто атаковане дронами-камікадзе. Через це – пожежі на об’єктах інфраструктури. Є один постраждалий», – написав Олексій Кулеба у своєму Telegram-каналі.

Ще до повідомлення голови ОВА в соцмережах почали поширювати відео наслідків цих ударів.

Очільник Київської області додав, що на місці працюють екстрені служби вже на місці. Інформацію про руйнування та потерпілих наразі з’ясовують. Голова ОВА закликав не нехтувати сигналом тривоги та відразу переходити в укриття.

04:00. Олексій Кулеба повідомив, що місто атакували повторно – знову дрони-камікадзе вдарили по інфраструктурі Білої Церкви. Екстрені служби працюють.

«Прошу жителів Київщини залишатися в укриттях! Небезпека не минула. Повітряна тривога по всій області триває», – написав очільник Київщини.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE