Politerno > Україна і світ > Росіяни вийшли з двох населених пунктів на Херсонщині – Генштаб

Росіяни вийшли з двох населених пунктів на Херсонщині – Генштаб

  • 22 Жовтня, 2022
  • 1044 Переглядів
  • 0

Російські загарбники повністю залишили населені пункти Чарівне та Чкалове на Херсонщині, а з Берислава евакуйовано офіцерів та медперсонал.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

“Окремі підрозділи російських окупаційних військ продовжують залишати тимчасово окуповану територію Херсонської області. При цьому, почастішали випадки мародерства та грабежів місцевих жителів.

За наявною інформацією, противник повністю залишив населені пункти Чарівне та Чкалове, а з Берислава евакуйовано офіцерів та медперсонал”, – зазначає Генштаб.

Повідомляється, що збільшилася кількість випадків мародерства та протиправних дій у місті Херсон. Окупанти вилучають у місцевого населення автомобілі та намагаються залишити місто за допомогою паромної переправи в районі Антонівського мосту.

Крім того, продовжується практика розміщення підрозділів ворога в приміщеннях навчальних закладів на тимчасово окупованій території Запорізької області. При цьому триває освітній процес дітей місцевих жителів.

Нагадаємо, 22 жовтня РФ нанесла ракетні удари по енергетичній та критичній інфраструктурі 9 областей України – постраждали Волинська, Рівненська, Харківська, Хмельницька, Кіровоградська, Черкаська, Запорізька, Одеська та Миколаївська області.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE