Politerno > Україна і світ > Через загибель кількох десятків “кадирівців” на Херсонщині Кадиров заговорив про джихад

Через загибель кількох десятків “кадирівців” на Херсонщині Кадиров заговорив про джихад

  • 26 Жовтня, 2022
  • 1426 Переглядів
  • 0

У населеному пункті Каїри Херсонської області внаслідок удару ЗСУ знищено 30 окупантів, а під завалами залишилось понад сто військовослужбовців противника. Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що усі істинно віруючі повинні стати на боротьбу проти “сатанізму” і назвав цю боротьбу джихадом.

“За уточненою інформацією, підтверджено наслідки вогневого ураження противника. В результаті точкових ударів артилерії Сил оборони, в населеному пункті Каїри Херсонської області, знищено до 30 окупантів, а під завалами залишилось понад сто військовослужбовців противника”, – повідомили у Генштабі

Крім того, в населеному пункті Горностаївка, після детонації складу боєприпасів, спостерігався рух великої кількості машин швидкої допомоги. Втрати ретельно приховуються ворогом.

Напередодні 24 жовтня у соцмережах поширювали відео, ймовірно, із села Каїри.

Зазначалося, що українські захисники завдали ракетного удару по базі “кадирівців” в тимчасово окупованій Херсонській області. 

Глава Чечні Рамзан Кадиров опублікував звернення, в якому закликав “усіх істинно віруючих стати на боротьбу проти “сатанізму”” і назвав цю боротьбу джихадом.

“Я вам даю слово, ми будемо нападати на них щодня і щодня будемо їх знищувати… Ми цих шайтанів не будемо брати в полон. Будемо спалювати. Не зупинимося ніде. Наша територія не Запоріжжя, не Херсон. Наша територія – Одеса, Київ, Харків… і вцілому Україна це наша територія, російська… Ми вже прийняли рішення не оборонятися, а нападати усюди”.

“Я ще раз звертаюся до кавказців. У нас в Грозному, коли намалювали карикатуру проти нашого улюбленого пророка, ми всі були готові виїхати туди (в Європу – ред.) і воювати там. Сьогодні ці ж шайтани приїхали до нас. Всевишній дав нам змогу воювати проти цих шайтанів і їхньої ідеології. І сьогодні ми мовчимо, ми говоримо, що не будемо воювати за російську імперію…

Подивіться у дзеркало і спитайте, хто ми такі. Ми істинні віруючі. Сьогодні віруюча людина, що себе поважає, вона не буде сидіти вдома. Він сам знайде собі автомат, сам знайде, все що потрібно і піде воювати проти цього сатанізму… Ще раз закликаю вас. Це великий джихад, в якому всі ми повинні брати участь. Яка різниця, хто їм допомагає Америка, чи Європа“, – заявив Кадиров.

Кадиров додав, що він дуже незадоволений нинішньою ситуацією, "але є люди, які керують зверху і більше розуміють і бачать".   

Нагадаємо, як заявила народна депутатка об’єднання “Справедливість” Ольга Стефанишина, чиновник часів Януковича працює в РНБО і намагається позбавити українців якісних європейських ліків.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE