Politerno > Україна і світ > МОЗ та один чиновник РНБО в ручному режимі зачищають ринок від конкурентів – Стефанишина

МОЗ та один чиновник РНБО в ручному режимі зачищають ринок від конкурентів – Стефанишина

  • 25 Жовтня, 2022
  • 647 Переглядів
  • 0

Чиновник часів Януковича працює в РНБО і намагається позбавити українців якісних європейських ліків.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише народна депутатка об’єднання “Справедливість” Ольга Стефанишина. Наводимо повний текст її допису:

Це черга в аптеку за ліками в Україні в 2013 році. Скоро в нас буде те саме. Бо чиновник часів Януковича зараз сидить в РНБО і намагається позбавити нас з вами якісних європейських ліків.

Тоді пацієнтські організації протестували проти чистки ринку від іноземних ліків, які влаштовував уряд Азірова. Бо його людина в Держлікслужбі Олексій Соловйов тоді намагався випхати з України якісні європейські ліки-їм не потрібна була конкуренція. Ми з Олександра Устінова добре пам’ятаємо цю історію: https://cutt.ly/CNo3Sho

Не повірите, але ТОЙ САМИЙ Соловйов зараз сидить в РНБО і намагається робити ТЕ САМЕ. Під час війни, він пише закони і накази МОЗ, якими по факту заброняє європейські ліки в Україні. Той самий Соловйов, який якимось чином уник люстрації, зараз сидить в провладних кабінетах і чомусь керує фармсектором в МОЗ та нашому комітеті: ходить на всі наради і диктує тепер нам всім правила гри.

Через це вже десятки ліків в Україні заборонили. На черзі ще 300-з Німеччини та Словенії.

Проти цього вже виступили пацієнтські організації: https://cutt.ly/wNo31k8

Якщо коротко: імітацією боротьби з країною-агресором МОЗ та один чиновник РНБО знайшли ще один зручний метод – в ручному режимі зачищати ринок України від конкурентів.

Це найбільш ница маніпуляція, яку я бачила в житті. І мені дуже соромно за те, що цих людей ми досі терпимо в нашій країні.


У вівторок 25 жовтня захиники України уразили 20 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки окупантів. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE